Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2008 09:13 - Бог да опази България
Автор: hristianstvo Категория: Новини   
Прочетен: 5044 Коментари: 6 Гласове:
0



imageСкъпи съотечественици, нека всички да се помолим, Бог да опази България и да я благослови.

 

На 01 януари 2008г. чух глас, който вярвам че е на Святия Дух, който ми каза:

 

"Сурва, весела, но скърби понесла!"

 

През януари загинаха 8 моряци и от години наред вече на празниците загиват наши сънародници. Така загинаха около Рождество Христово децата в дискотека "Индиго", войниците ни в Кербала, а на Възкресение Христово се случи трагедията с децата от Свищов в реката Лим.

 

Пророк Осия предупреждава, че оня народ, който ограбва бедните, като повишава цените и преправя кантарите за такива, Господ ще направи така, че по празниците вместо да се веселят, да тъгуват и вместо да пеят, да плачат.

 

Точно това се случва в България. Тия думи на пророк Осия показват, че вярването на мнозина българи, че ако някой умре на празник като Рождество Христово или Великден, той е бил много праведен. Точно обратното е.

 

На 01 февруари 2008г. отново чух глас, който ми каза:

 

"Приготвени са ви 11 наказания и да не ви лъжат,
че в България няма да има земетресения!"

 

Тогава видях във видение дълга жп композиция от товарни (конски) вагони превърнати в жилища. Видях много разрушени къщи. Видях китайци и роми и чух глас, който ме попита: "Искаш ли да умират нечестивите човеци?" Помолих се и казах: "Господи, ти си казал, че неможе да не дойдат съблазни, но горко на оня човек, чрез когото съблазънта идва. Също Си казал, че в последно време ще има много бедствия по цялата земя. Ако е възможно наказанията върху България, да ни отминат, но ако е невъзможно нека те да не станат през зимата или в празнични дни. Молим Те, Господи, при бедствията да не загиват хора. Ти, си казал на апостолите да се молят, бедствията да не стават през зимата и в празничен ден. Така и ние те молим, опази ни."

 

Умолявам всички българи и християни по лицето на цялата земя, МОЛЕТЕ СЕ БОГ ДА ЗАПАЗИ БЪЛГАРИЯ и да ни освободи от кръвнината, тъй като в България са избити, както преди 9 септ., така и след това невинни българи, между които много свещенослужители, чията кръв вика към Бога за отмъщение. Според книгата Числа" кръвта с нищо не може да се изчисти освен с кръвта на убийците и на тяхното потомство. Затова призовавам всички които са избивали и предавали невинни наши сънародници, да се покаят за да не предизвикат Божия гняв върху страната ни. Господи, освободи ни и от духа на антихриста, който сега е сменил тактиката и стратегията си в България, като проповядва омраза на едни християни срещу други християни, на едни българи срещу други българи, чрез криво разбраната демокрация и така се старае, да се изпълнят думите на Спасителя "Всяко царство разделено само против себе си ще запустее."

 

Бог да благослови всички българи и да ги опази от духа на антихриста, от бедствията, които идват върху целия свят.

 

Братя и сестри, нека да постим и да се молим, да се върнем от всеки лош път, да се помирим помежду си и да сключим завет на мир с Бога, защото Той е обещал че само при тия условия ще изцери земята ни и ще прости греховете ни. Амин.

 

Не мислете, че тия наказания ще станат утре, но ако беззаконието и моралното падение продължи, те ще направят наказанието да се приближи, но ако се покаем, ако променим живота си от неморален в живот изпълнен със страх от Бога и срам от човеците, тогава можем да се надяваме, че наказанията могат и да ни отминат.

 

Пророците Йеремия и Исая са пророкували 20г., че Йерусалим ще бъде разрушен и Израел ще запустее. Царете и управниците не са им повярвали, но пророчествата им са се сбъднали.

Източник: www.petarvelev.info



Тагове:   България,   Бог,   опази,


Гласувай:
0



1. анонимен - Господи, опази и благослови България!
13.02.2008 23:46
Милост, Господи, милост за народа ни, милост за страната ни, милост и спасително покаяние подари на управниците ни.
Господи, благослови България!
цитирай
2. анонимен - Господи, спаси България!
07.03.2008 22:51
Ами да молим Годспод, да ни опази и от отровите, които слагат в храните, минералните води, пастите за зъби и т.н. Пазете здравето си от ФЛУОРИД! Има богата библиотека в нета по този въпрос. Който иска, да чете.
Дано да няма жертви, ако Бог ни накаже със земетръс.
цитирай
3. анонимен - E, samo dvama li se nameriha, da p...
29.05.2008 23:14
E, samo dvama li se nameriha, da pomoliat Bog da opazi BG?
Blagodarya ti Boje, che ni prashtash preduprezdeniata si, koito blagochestivi chovetsi slagat v internet za nasarchenie na vsichki ni. Smili se, Boje, nad stranata i naroda ni! Amin!
цитирай
4. vminev - Господ Е Бог Милостив и Дълготърпелив
30.07.2008 14:36
Аз мислля, че повече са се помолили, но така, или иначе, след като интернетно някой "поведе" : - Господи, ако това Си го говорил наистина Ти и ако Твоят глас е за покаяни е молитва, то аз се моля да простиш за пролятата кръв на Товите слуги, моля Те за милост относно богопротивността на народа ми, безбожието, безбащенството, молята Те за милост и милост,- всички ние сме съгрешили и сме се отдалечили от Теб и Словото Ти- прости ни ! Прости ни! Прости ни ! Прости ни ! Прости ни ! Господи на правдата, осияй с милостта Си над нас, дай ни да живеем ...близо до Теб... помогни ни, Святий Душе! Милост, Господи!!
цитирай
5. анонимен - Милост, Господи...
13.11.2008 11:41
Милост за България, милост за благовремие за просвещението на народа ни, който тъне в дълбок духовен мрак, милост за град София, който ще приюти сборището на магьосниците, с което ние християните не трябва да сме съгласни /аз не го приемам/, милост за над 40,000 регистрирани официално врачки, екстрасенси и други слуги на дявола, които оскверняват народа ни, заради духовната му неграмотност. Господи, доведи убийците на твоите верни раби до спасително покаяние, милост за правителството, като доведеш и тях до спасително покаяние.
Господи, благослови България с духовни благословения, които слизат директно от Небето , от Твоя Свят Престол.
Прости ми.
Амин.
цитирай
6. анонимен - Милост, Господи...
13.11.2008 11:42
Милост за България, милост за благовремие за просвещението на народа ни, който тъне в дълбок духовен мрак, милост за град София, който ще приюти сборището на магьосниците, с което ние християните не трябва да сме съгласни /аз не го приемам/, милост за над 40,000 регистрирани официално врачки, екстрасенси и други слуги на дявола, които оскверняват народа ни, заради духовната му неграмотност. Господи, доведи убийците на твоите верни раби до спасително покаяние, милост за правителството, като доведеш и тях до спасително покаяние.
Господи, благослови България с духовни благословения, които слизат директно от Небето , от Твоя Свят Престол.
Прости ми.
Амин.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: hristianstvo
Категория: Други
Прочетен: 517655
Постинги: 74
Коментари: 278
Гласове: 247
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031