Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2008 15:23 - Отворено писмо във връзка с гей парада “Аз и моето семейство”
Автор: hristianstvo Категория: Новини   
Прочетен: 5975 Коментари: 6 Гласове:
0



Уважаеми господин Борисов,
Уважаеми представители на медиите,
   
От името на Апостолска Реформирана Църква бих желал да изразя нашата дълбока загриженост и тревога по повод провеждането на гей парада "Аз и моето семейство" на 28.06.2008 г. в София, организиран от българската гей организация "Джемини".

Считаме, че подобен тип мероприятия отправят подвеждащо послание към подрастващите и младите хора, както и към обществото ни като цяло, а именно че сексуалните взаимоотношения между представители на един и същи пол биха могли да се асоциират с нормален тип поведение. Според Библията хомосексуализмът е грях, а хомосексуалното поведение е противоестествено на човешката природа.

Причините за подобен тип поведения се дължат на деградацията на християнските ценности в обществото, на размитите понятия за добро и зло като следствие от грехопаднението на човека и отдалечаването му от моралните стандарти на християнската вяра.

Пропагандата на модела на хомосексуалното семейство и начин на живот не утвърждава християнските устои на нашето общество и е в разрез с Конституцията на България.  

Ние не осъждаме хора, които са избрали различна сексуална ориентация, но сме категорично против налагането на подобен тип поведение за общественоприето чрез публични изяви, телевизионни предавания и реклами.

Като Църква сме готови да окажем помощ и съдействие на тези, които се нуждаят от промяна. Ние вярваме, че това писмо ясно отразява нашата любов и загриженост към тези хора и бъдещето на България.

Пастор Калоян Курдоманов
Апостолска Реформирана Църква
ул. Веслец 26, София 1202



Тагове:   връзка,   моето,   писмо,   Отворено,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - " Смешно и тъжно....тъъжно и смешно!!!"
28.07.2008 13:20
Разбира се, като християнин съм абсолютно "ЗА" позицията на Калоян, но като искренно обичащ Господа ми е и смешно и тъжно като му чета редовете. Кой- "Прелом" ли ще помогне на някой?!! По- голям абсурд не съм чувал. Бях жива част от това тяло допреди няколко години, когато под диктуването на същият "пастор Калоян", който предлага помощ на хомосексуалните, бяхме изхвърлени като вонящи парцали- аз и бременната ми в последният месец съпруга, като самата тя беше претърпяла жесток вербален терор по телефона от друга емблематична фигура в "Прелом"- "пастор" Емил Старейшински. Вижте какво, аз съм простил каквото има за прощаване, но не мога да не кажа : " Смешно и тъжно..тъъжно и смешно" на вашият апел за помощ- вие, които не можахте да помогнете на моето семейство, когато ви молех със сълзи на очи (но Господ Е Верен!!!!), вие, които не помогнахте на брака на Теодор Бойчев и съпругата му Илиана Бойчева(разведени, разделени от презвитерите ...?!!!), вие, които не помогнахте на Яна и съпруга `и (разведени, с дете), вие, които не отидохте да се помолите и помажете умиращата ми братовчедка Адриана, от Владая, вие, които си затваряте очите за прелюбодейците и прелюбодейките в "Прелом" (колко извънбрачни деца чакате още да се родят????!!!!), вие, които гоните хората, които ви се противопоставят в лице и ви наричат лъжци (освен себе си и съпругата ми, имам впредвид процесът срещу Божидар Христов,- изгонен и съден от Е. Старейшински по лъжливи обвинения и клевети)- вие, които направихте служението "Освобождение и изцеление" една тъпа бюрократична машина, вие, които записвате тайно телефонни разговори, спирате даването на десятъци в дома от "изхвърлените", забранявате приятелства с хора, изисквате пълно и сляпо покорство, вие, които не можете да обичате, понеже Христос не обитава в сърцата ви, вие, които искате пълна информация за "членовете на Прелом ", под формата на напълно попълнена "молба за служене", в която трябва да се опишат кога и с колко хора си правил секс (независимо преди, или след повярването!!!!), как и...и.....и...- аз лично попълних 2 такива, за да ми отделите скъпоценното си време...., но и така, или иначе- вие отказахте да бъдете служители, избрахте да бъдете "ЛИДЕРИ".... Вие ли ще помогнете на хомосексуалистите?!!! Вие НЯМАТЕ НИТО ПОМАЗАНИЕ, НИТО СЪРЦЕ ЗА СОБСТВЕНОТО СИ ПАСТВО- ВИЕ ЛИ?!!!! АЗ СЪМ ИЗУМЕН ОТ ПРАЗНОСЛОВИЕТО ВИ И ЛИЦЕМЕИЕТО ВИ! ВИЕ ...?!!!! РАЗБИРАМ ДА Е НЯКОЙ, КОЙТО НЕ ПОЗНАВАМ И В ДУМИТЕ НА КОЙТО ДА ИМА МЪЪЪНИНКА ДОЗИИИНКА ИСТИНКА, НО ВИЕ!!!!! Хора, разбирам желанието ви да кажете мнение и изразите позиция в общественото пространство, но в този случай аз не мога да не кажа : МЛЪКНЕТЕ И СЕ ПОКАЙВАЙТЕ ПРЕД БОГА, ЗА ДА НЕ ПРЕСТЪПИ КАТО СВЯТ СЪДИЯ НА ПРАГА НА ДОМОВЕТЕ ВИ! Калояне, ти нямаш нищо общо с определението "служител на Исус Христос". Емил Старейшенски, ти си един антипод на Небесният Велик Баща. Като християнин и предаден от своите си, моята позиция е тази. Владимир Минев, гр. Перник
цитирай
2. beliatpapa - за гей парада
28.07.2008 16:52
Господ е казал нелъжи Калояне.Как ще помогнете на хора които са с различна сексуална ориентация след като на своите хора никога не искате да помогнете ? Само се биете в гърдите че помагате на хората а когато аз имах нужда от помощ и бях в болница никои от вас не доиде да ме жиди и да се помоли за мене нито после някои от вас се поинтересува дали имам от нещо нужда.Чесно казано от вас по голями лицемери и лъжци няма.Казвате че като видите някои човек и веднага го виждате като на скенер а никога на никои не сте казали предварително на някои дали има проблем,дори Емил ми казваше чее много благословен от моите молитви за лидерите а само след два месеца вече бях тотален демон за вас и Емил ме изкара че съм терорист,и че пребивам хора по спирките и ги влача по улиците при все че не можех да вдигам повече от 5 килограма и вие тожа го знаехте много добре и въпреки всичко настроихте всички хора срещу мене.Тогава как ще помагате на педалите ? от къде ще имате толкова любов за тях ? с какво ще им помогнете като ги вкарате в религия ли ще бъде вашата помощ ? В ПРЕЛОМ НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ЛЮБОВ МЕЖДУ ХОРАТА НО ОТКАКТО ТИ И ЕМИЛ ДОИДОХТЕ ВЕЧЕ НЯМА НИЩО ДРУГО В ПРЕЛОМ ОСВЕН,ЛИЦЕМЕРИЕ,ЛЪЖИ,ИДОЛОПОКЛОНСТВО,КЛЕВЕТА И ГОВОРЕНЕ ЗАД ГЪРБА НА ДРУГИТЕ.Затова се покаите пред Бог и молете за милост защото няма със сигурност да ви пусне Господ в рая.Относно парада на гейовете това трябва да се забрани завинаги това са хора които са мерзост за Бог и трябва да се изкорени тази чума от България,веднъж и завинаги.
цитирай
3. vminev - Моят постинг
15.08.2008 22:43
Тъй като мразя анонимността - първият постинг е мой. Впрочем, написал съм си името.
цитирай
4. ani101 - уаууууууууу
25.10.2008 21:55
Владимир Минев, определено не звучиш като човек който е простил нещо на някого.

Нито пък Белият папа.

Аз виждам хора пъллни със злоба и горчива злъч
цитирай
5. анонимен - скъпа сестричке
07.11.2008 11:51
значи според тебе ани човек които казва цялата истина е пълен с злоба така ли ? това къде го пише в Библията ? ако бях пълен с злоба отодавна да съм ги осъдил,все пак не забравяи че са казали че моят гсм е откраднат и са ми го спряли твоите лидери а това е лъжа още сие в мене и всеки мохе да се свърже с мене. да не ти напомням още десетки лъжи на твоите лидерчета които правят всичко друго не не и да спазват Божието слово.
Бог е в сърцето на човека и иска на всеки да говори лично а не на амвона на прелом от там да ти казват какво да правиш и с кои да се чуваш и виждаш нали ани :)
цитирай
6. vminev - Същият Христос, Който идва като ...
11.02.2009 18:52
Същият Христос, Който идва като Съдия и в Чието Име някои казват, че вярват и така са спасили душите си от ада , казва : Змии и рожби ехиднини, ка ще избегнете от осъждението на огненият пъкъл?!


За мен е странно и ненормално как очвек, който със здрав разсъдак прочете какво тези хора са направили И ОТ КАКВО НЕ СА СЕ ПОКАЯЛИ ПРЕД МЕН, ще седне да ми пише, че несъм простил. Бог Е Свят. Той Е Милостив, но идва, за да съди света за греха Му.

Слава на Идващият.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: hristianstvo
Категория: Други
Прочетен: 519740
Постинги: 74
Коментари: 278
Гласове: 247
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930