Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2008 21:01 - Спешен призив за молитва
Автор: hristianstvo Категория: Новини   
Прочетен: 5244 Коментари: 8 Гласове:
0



http://cfibul.coolinc.info/urgent.php

Спешен призив за молитва

Израел е във война с “Хамас” и други терористични организации в Газа. Правителството ни най-после предприе действия след почти ежедневни ракетни нападения срещу цивилното ни население в южната част на страната, които започнаха след като Израел едностранно се изтегли от Газа и евакуира еврейските общности там през август 2005. Някои източници съобщават, че близо 10 000 ракети и снаряди са се изсипали над израелски градове в южните райони на страната ни от тогава. Истината е, че ситуацията бе станала нетърпима много преди тази събота (27 декември) Израел най-после да отвърне на удара със сила.
По-голямата част от света започна да ни обвинява още в събота за употребата на “непропорционална сила”. Това е лицемерно и нелепо обвинение. Израел е принуден да се бори с враговете си с едната ръка, завързана зад гърба си, а сега светът иска да ни накара да използваме само единия си пръст. Тъй като “Хамас” няма самолети, и ние не можем да използваме самолети. Същото се отнася и за танковете. Но ако трябва да отвърнем на нападенията на “Хамас” срещу нас със същите безсмислени бомбардировки, светът ще се разгневи още повече. Да не забравяме, че “Хамас” се цели почти изцяло в цивилни мишени и деца (училища) в частност. Израел полага изключителни усилия да се цели единствено в терористичната структура на “Хамас”. Израел дори прави съобщения по радио програмите на “Хамас” и се обажда по телефоните на жители на Газа, предупреждавайки ги да напуснат сгради, където “Хамас” крие ракетите и военното си оборудване. Не трябва да забравяме също така, че жителите на Газа гласуваха за тези убийци, у които няма и капка разкаяние. Хартата на “Хамас” призовава за пълно унищожение на Израел и “Хамас” никога не си е променяла позицията.
Закъснелият ответен удар на Израел е в момент, когато страната навлиза в изборна кампания, което силно усложнява положението. Правителството, което ръководи тези военни действия, се състои от същите хора, които накараха Израел да напусне Газа и след това позволиха на “Хамас” да участва в палестинските избори и са директно отговорни за разрастването на тероризма в Газа. Всички ционистки политически партии, дори най-радикално левите, подкрепят военния ответен удар на Израел, въпреки че някои са против сухопътна офанзива, за която в момента на изпращането на този призив има готовност, но не е започната.


МОЛЕТЕ СЕ ЗА:

  • Протекция на невинните от двете страни на бойното поле.
  • Израел да нанесе силен и решителен удар на инфраструктурата и терористичното тяло на “Хамас”.  
  • Израел да има помазанието и способността да обясни на света защо това се случва и да запази посвещението си за завършване на започнатото по правилния начин въпреки укорите и обвиненията на света. Молете се също за САЩ и Канада, засега единствените нации, които ясно посочват виновника за всичко това – “Хамас”.  
  • За изборите в Израел – те да не бъдат отложени, а също така този отдавна закъснял ответен удар на Израел да не наклони изборните везни към тези, които са виновни да стигнем до това състояние. (Към този момент според проучванията води “Ликуд”, начело с Бинямин Нетаняху.) Молете се тази военна кампания да не наклони везните към “Кадима” (Ливни) или “Партията на труда” (Барак), тъй като те искат да продължат с политиката, която наложи да се стигне до тази операция в Газа.
  • Изключителна бдителност за израелските служби за сигурност, които да не бъдат изненадани от нападение от страна на “Хизбула” или Сирия. Молете се за ясна комуникация между службите за сигурност и божествена мъдрост какви действия да се предприемат. Молете се политиците да бъдат водени от това кое наистина е най-добре за народа, а не от политиканстване или лични амбиции.
  • Ако е време Израел да нанесе решителен удар по “Хизбула” или Сирия, да няма никакви колебания. 
  • Молейки се за протекция над израелските войници, нека не забравяме да се молим за месианските войници, които служат в армията и за още повечето месиански вярващи в резервите, които скоро могат да бъдат мобилизирани.
  • И над всичко, нека се молим да бъде извършена Божията воля.

Екип на “Ходатаи за Израел – Ерусалим”, партньорско служение на Християни Приятели на Израел с лидери Чък Коен, Елиаху Бен Хаим, Офер Амитай.



Тагове:   молитва,


Гласувай:
0



1. krotalka - Бомбите и куршумите не могат да различат
30.12.2008 22:24
кой е невинен и кой виновен!
Да се молим да бъдат избити ХОРА е неспазване на божията заповед - "Не убивай".
цитирай
2. анонимен - белият папа
03.01.2009 12:14
израел трябва да избият всички палестинци до крак само тогава ще има мир и гадните арабели ще се кротнат само това е начина друг за съжаление няма.
Бог е казал не убиваи така е но защо наши братя в судан и в други части не само на африка се бият с оръжие в ръка ?
и това аз вярвам е от Бог
цитирай
3. vminev - Папа, какви дивотии говориш? Това е ...
16.08.2009 23:59
Папа, какви дивотии говориш? Това е Богохулство, не го слушайте.

Помазаника е дал живота си и за паластинци и за всякакви - не прави ли слънцето да изгрее и над злите?

Нима помазаника не умря и за тях?

Молитва като горната е МЕРЗОСТ В УШИТЕ НА БОГА- НЕ СЕ МАМЕТЕ И НЕ НАСКЪРБЯВАЙТЕ ДУХА, в Който сме запечатани спасени.

Владо.
цитирай
4. maranatha - небиблейски тълкувания
06.02.2010 19:34
Небиблейските тълкувания водят до погрешни политически изводи. Лично аз съм напълно на страната на Израел по чисто политически причини, но когато става въпрос за християнство, трябва да помним, че буквалните тълкувания могат да доведат до големи вреди. Модернистичните идеи за грабване, 7-годишна скръб, буквален антихрист и съдбоносното значение на Израел всъщност отклоняват вниманието от реалните проблеми.
цитирай
5. анонимен - НЕАКТУАЛНО!!!
05.01.2011 14:47
Спешен призив за молитва означава наистина спешно влизане в пролома за събития, които се случват в настоящите дни. Събитието за което публикувате "Спешен призив за молитва" е преди две години във връзка с войната в Газа. Мисля, че по този начин отвличате християните от истински спешните призиви за молитва относно Израел. Господ Исус каза "Бдете и молете се...", така че нека бъдем бдителни, когато става въпрос за какво да се молим и нека Бог да ни благославя да разпознаваме времената.

цитирай
6. анонимен - takohovs
05.01.2011 17:05
Палестинците и евреите са братовчеди.не можем да се молим да умрат едните и да живеят другите.Трябва да се молим да се спасят повече палестинци и евреи,защото е писано "в последните времена ще излея Духа си на всяка жива твар",т.е.ще се спасят и от палестинците и от евреите.Църквата трябва да бъде активна в молитва,защото са последни времена и няма много благодатно време.Според мен както деноминациите нямат значение за Бог,така и нациите нямат.Всички ще отговарят според делата си,дори ние,спасените.
цитирай
7. анонимен - мир на Израел
05.01.2011 22:11
В Новият Завет пише да се молим за мир на Израел! Това трябва да правим. Начинът по който този мир може да дойде зависи единствено и само от Всемогъщият !
цитирай
8. maranatha - Не трябва ли да се молим и за двете страни в конфликта?
06.01.2011 23:09
Защо християните са така ционистки настроени? Да не би случайно да има три завета - стар, нов и еврейски? Буквалното тълкуване на пророчествата за Израел е ново изобретение и не е известно на християнската църква през първите 19 века от нейното съществуване.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: hristianstvo
Категория: Други
Прочетен: 517649
Постинги: 74
Коментари: 278
Гласове: 247
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031