Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2006 21:25 - Национална Ходатайствена мрежа
Автор: hristianstvo Категория: Други   
Прочетен: 1528 Коментари: 0 Гласове:
0



Желаем да ви напомним за събранието на петкратни служители и ходатаи, с цел стартирането на Национална Ходатайствена мрежа в страната ни. Събранието ще се проведе на 15 април от 10.00 ч. в Пловдив, в сградата на църква „Живот чрез Христа”.

Целта на това събиране е обединението на всички съществуващи до момента молитвени движения и структури в страната, което вярваме, че ще доведе до заздравяване на единството на Църквата, и също до уеднаквяване на видението и до споделяне на това, което говори Духът към Църквата.

Ние вярваме, че Бог желае да издигне един нов дух на съработничество в страната ни – дух на смирение, приемане и взаимна почит, а не на разделение, гордост и презрение, който за дълги години разделяше и владееше над Църквата в България. Затова каним всички петкратни служители и ходатаи, които имат сърце и видение за обединяване усилията ни в молитва, за да видим изпълнението на Божиите цели в страната ни.




image


Н А Ш Е Т О В И Д Е Н И Е :


И родените от тебе ще съградят отдавна запустелите места,

ще възстановиш основите на много поколения

и ще те нарекат поправител на развалините,

възобновител на места за население”

(Исая 58:12)



Скъпи братя и сестри в Христос,

Господ иска да възстанови Своите стандарти в Църквата си в България, да въздигне падналата ДАВИДОВА СКИНИЯ, да се принася жертва на хваление без недостатък – от чисти ръце, от покаяно сърце, не с чужд огън и компромиси. Тогава Той ще обитава сред нас и това ще стане явно за всички.

България повече от всякога се нуждае да види Христос, за Когото толкова много е слушала. Но Верният Свидетел – Святият Дух – е Единственият, Който може да Го изяви, като потвърждава Словото Си с чудеса и знамения. Господ се нуждае от чисти съдове, от покорни съработници, които да престояват в съвета на Святия Дух, и по Неговата дума да “хвърлят мрежите”. Защото “благословението Господне обогатява, и трудът не му прибавя нищо”. Това скъпоценно благословение почива върху главите на “братя в единодушие”. (Псалм 133)

Господ иска да спаси страната ни, но се нуждае от човек в пролома. Той очаква да чуе гласа на църквите като един глас от една (единна) църква – който да извика за милост, за спасително изобличение и покаяние, за освещение... за Неговата слава...

ЕДИНСТВОТО в Тялото Христово е най-желаното и най-липсващото чудо, без което няма да съхраним огромната жътва, която идва в България.

Както при Неемия – да вземем работата за градежа присърце, всеки пред дома си, града си, и когато свирне тръбата – да се стичаме да помогнем на братята си в тяхната битка!


Небесният Бог, Той ще ни направи да благоуспеем,

затова ние, слугите Му, ще станем и ще градим.”

(Неемия 2:20)



Тагове:   Национална,   мрежа,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: hristianstvo
Категория: Други
Прочетен: 519702
Постинги: 74
Коментари: 278
Гласове: 247
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930